Ontwikkeling

Wij zijn een onafhankelijke ontwikkelaar en houden ons actief bezig met transformatie, (her-) ontwikkeling, verkoop en realisatie van woningen maar ook met woonzorg-, multifunctioneel- en commercieel vastgoed. Dit doen wij regelmatig gezamenlijk met onze klanten. Het is onze grote passie om op duurzame wijze een omgeving te creëren waarin mensen zich echt prettig voelen

NOVI Group opereert al 20 jaar met betrouwbare financiële partners als ontwikkelaar proactief in de markt. Wij proberen veel waarde toe te voegen en zijn daarmee op ons best. Daarbij staan wij voor iedereen open en gaan wij graag de dialoog aan met onze klanten, partners en de omgeving.

Wij vinden het belangrijk een uitstekende relatie te hebben met institutionele partijen, kleinere investeerders, corporaties, eindgebruikers en andere partijen waarmee wij samenwerkingsverbanden (willen) hebben. NOVI Group kent zijn oorsprong in Noord-Holland, maar is in toenemende mate actief in andere delen van het land.

Herontwikkeling

Onderstaand vindt u een greep uit onze lopende projecten

Appartementen Spieghelstraat


Welkom bij de Spieghelstraat, waar eigentijds wonen en stijl samenkomen in een schitterend nieuw appartementencomplex. Dit fraaie complex, bestaande uit 8 woningen, is met zorg en aandacht ontworpen en gerealiseerd om het ultieme woongenot te bieden.

De appartementen in de Spieghelstraat belichamen modern comfort en elegantie. Met een doordacht ontwerp en hoogwaardige afwerkingen bieden deze woningen een harmonieuze leefomgeving waar functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Elk appartement is ontworpen met oog voor detail, zodat bewoners kunnen genieten van een verfijnde woonervaring.

Ontdek de Spieghelstraat en ervaar het plezier van eigentijds wonen in een sfeervol en goed doordacht appartementencomplex.

Appartementen Handelskade

In het hart van Noord-Scharwoude ondergaat de stad een boeiende transformatie met het geplande Appartementen Handelskade-project. Hier wordt een nieuw tijdperk ingeluid door de sloop van een bestaande winkel, waardoor ruimte ontstaat voor een eigentijds appartementengebouw met 9 woningen dat de Handelskade nieuw leven inblaast.

De Appartementen Handelskade beloven niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan de skyline, maar ook een verrijking van de levensstijl voor de toekomstige bewoners. Door slimme ontwerpelementen en hoogwaardige materialen te combineren, ontstaat een harmonieus geheel dat comfort en duurzaamheid met elkaar verbindt.

Grootschalig appartementencomplex

Betreed de fascinerende wereld van de toekomst, waar een grootschalig appartementencomplex in de maak is, met ruimte voor maar liefst circa 80 woningen. Momenteel bevinden we ons in de opwindende fase van schetsen en onderzoek, waarin de contouren van dit opmerkelijke project langzaam vorm beginnen te krijgen.

Blijf op de hoogte, want er staat iets groots te gebeuren. Het grootschalige appartementencomplex, met zijn 80 woningen, belooft niet alleen een hedendaagse woonervaring, maar ook een gemeenschap die gedijt op de principes van comfort, innovatie en verbondenheid. Welkom in de toekomst van wonen. Meer informatie volgt binnenkort.

Herontwikkeling; locatie nabij Station Heerhugowaard. Realisatie van 240 woningen.

Hier wordt de toekomst vormgegeven met de realisatie van maar liefst 240 woningen. Deze indrukwekkende ontwikkeling belooft niet alleen een verandering in het stadsbeeld, maar ook een nieuwe levensstijl in het bruisende hart van Heerhugowaard. Welkom in de grootsheid van wonen.